WordPress értékesítési felület hozzáadása

Építs értékesítési felületet saját WordPress oldaladon belül. Állítsd be a paramétereket, majd a legenerált shortcode-ot helyezd el valamelyik oldalon vagy posztban.

A Tikex értékesítési felület más hasonló megoldásokkal szemben csupán egy szekció az oldaladon belül. Az oldalad egyéb részeit, designt, üzenetet te alakítod ki, az értékesítési felületet pedig a plugin biztosítja.

Űrlap mezők hozzáadása a vásárlási felülethez

A Google Forms ügyes, de ha vevőidnek biztosítanád, hogy ne a fizetés előtt, vagy után adjanak meg járulákos adatokat, hanem a fizetés során, akkor a mi megoldásunkat keresed.

Ha nem tetted, nézd végig az első részt, ahol a regisztrációt és egy esemény beállítását mutattjuk meg.

Mind a Wordpress-es mind a Tikex.com-os admin felület azonosan épül fel. A könnyebség kedvéért a felhasználó eseteket csak az egyik felületen demonstráljuk, itt most a portálon.

Jogosultság kezelés

Kezeld csapatod, adj hozzá új csapattagokat. Lehetséges hozzáférést adni akár csak egy-egy eseményhez is.

QR kód ellenőrzés

Beléptetéskor ellenőrizd, hogy valóban jogosult-e a vendég belépésre.

Naptár nézet WordPress oldalon

Amennyiben több tanfolyamot vagy órát kínálsz, érdemes lehet egy áttekintő naptár nézetet elhelyezni WordPress oldaladon. Ez a naptár lehetővé teszi a látogatók számára, hogy könnyen átlássák és megismerjék az elérhető tanfolyamok és órák időpontjait. A naptárban az egyes elemekre kattintva a látogatók a megfelelő aloldalra navigálhatnak, ahol részletes információkat találnak az adott tanfolyamról vagy óráról. Ezáltal a naptár nemcsak segít a látogatóknak tájékozódni, hanem könnyen hozzáférhetővé teszi az általad kínált tanfolyamokat és órákat.

Nyelvválasztó és fordítások megjelenítése

Készülj fel arra, hogy a vásárlóid többféle nyelven is megértsék tartalmaid.

Többirányú számlázás

Az oktatói tevékenység és a marketing, szervezési tevékenység külön számlázásával alkalmazd tanáraidat KATA-s vállalkozóként. A vásárlónak egy összegben kell fizetnie, de külön számlát kap a különálló tevékenységekről, beleértve az oktatói tevékenységet és a marketing, szervezési tevékenységet is.

Az iskola oktatói általában óradíj alapú megállapodással működnek együtt az iskolával, amely biztosítja a marketing és szervezési szolgáltatásokat. Az oktatási konstrukció többféle lehet. Egy lehetséges megközelítés szerint az oktatók óradíja először kerül kiegyenlítésre a jegybevételekből. Minden egyes jegyvásárlás esetén egy adott oktató lesz a kedvezményezett. Ha az adott oktatóval a pénzügyi feltételek teljesülnek, módosítsd a kapcsolódó számlatételnél szereplő kedvezményezettet, majd válassz ki egy másik oktatót. Ha minden oktatói kifizetés teljesül, az iskolát állítsd be kedvezményezettnek, és ettől kezdve a jegybevétel az iskolának nyereséget generál.

Igény esetén lehetséges a fenti manuális átkapcsolások automatizálása.

ÁSZFGDPRbarion-logoPLCE